Norske Dikt:Byråkrater

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En byrokratstatus er den høyeste rangeringen som man kan få på denne wikien.

De kann
  • Alt som administratorene kan
  • ikke påvirkes av hastighetsgrenser (noratelimit)
  • Redigere alle brukerrettigheter (userrights)

For mer informasjon, se grupperettighetene.