Norske Dikt:Copyright

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Innholdet på dette nettstedet er offentlig eiendom med mindre annet er klart merket på enkeltsiden der innholdet vises.

Ikke legg inn egne dikt dersom du ikke er villig til å la diktene dine bli offentlig eiendom.

Ikke legg inn dikt som er beskyttet av Norsk lov om opphavsrett om du ikke har rettighetene til åndsverket (Nettstedet er ikke underlagt Norsk lov, men vi ønsker likevel å respektere den).