Norske Dikt:Retningslinjer for filer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
  • Filformatene .jpg og .png er foretrukket for bilder. Prøv å gjøre filene så små som mulig for De laster dem opp.
  • Filformatet .ogg er foretrukket for lyd, men da mange Windows-brukere ikke har programvare for å spille slike er det en fordel å laste opp lydfiler både som .mp3 og .ogg.

Ha en fin dag.

Diktet Apati er flyttet hit.