Norske Dikt:Roboter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Roboter blir styrt av brukere som vil gjennomføre automatiske endringer.

De kann
  • Behøver ikke å opprette omdirigeringer ved sideflytting (suppressredirect)
  • Bli behandlet som en automatisk prosess (bot)
  • Bruke API med høyere grenser (apihighlimits)
  • Får ikke «Du har nye meldinger»-beskjeden ved mindre endringer på diskusjonsside (nominornewtalk)
  • Får sine egne redigeringer merket som patruljerte (autopatrol)
  • Redigere halvlåste sider (autoconfirmed)
  • Redigere via API (writeapi)

For mer informasjon, se grupperettighetene.