Ny Skole

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ny skole i Oslo dæm lage
Dæm file, hamre å sage
Dæm har sotte opp stænger
Men kjæm itj nå længer
Hvis vi bare står dær å klage

Sletting: Denne siden har blitt foreslått slettet.