Nyt din kaffe, mens det er tid

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En kar jeg så på tv her en kveld
Gikk visstnok på en kraftig smell
Tok et dypdykk i sjelen, traff kjapt på bunn.
Viste seg at personligheten var nokså grunn.
Noen overraskelse var det vel i grunnen ikke
For han spratt ut på kjøkkenet for litt mer å drikke
Men kom ikke tilbake, det var full stopp
Ble sittende der og gomle på en «magisk sopp»
Nå er han psykologenes våte drøm
Sørger jo for en konstant kontantstrøm
De vet det viktig å pleie sin psykose
Og gir ham medisin i pose etter pose
Det som vel i denne saken er mest trist
Er at dette er noe de gjør helt bevisst
Fyren var visst amerikansk resident
Fikk en idé og ble USAs president
For å drenere det han kalte «den politiske sump»
Du kjenner ham nok, han heter Donald Trump
Når du nå vet hvordan det hele henger sammen
Så er det nok lurt å ta kaffen ut på trammen
Og nyte ditt stille og rolige nabolag
For med Trump’en ved makten kommer nok snart dommedag.

av Jostein Weiby


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.