Nytt kontinent

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De har funnet et nytt kontinent.
Eller nytt....
Mineraler, så gamle at tallene vakler,
stakk snuten fram igjen etter millioner av år.
Et helt kontinent hadde søkt tilbake til klodens livmor,
og latt søsknene bære Abraham, Marx og Bob Dylan.

Dypt i meg selv,
ja, du skjønner....
Og jeg trenger ikke et helt kontinent,
kun en neve mantelkorn å strø med
når fotfestet er skralt.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.