Nytteløst å kjempe mot mørke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nytteløst å kjempe mot mørke
Sabla irriterende
det er det


Vil snu fjellet på hodet
Tror det blir bedre
tror jeg


Skulle hatt en skygraver
Hatt dugnad hele tiden
tenker jeg


Må bare ha, en fryktelig stormpust
Men skal blåse forsiktig
lover


Og helt til slutt
ville det vært stilig med solcellepanelhud
Å, ja
det har vi jo