O`jul med din glede

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å jul med din glede og barnlige lyst
vi ønsker deg alle velkommen
vi hilser deg alle med jublende røst
ti tusene ganger velkommen

Vi klapper i hendene
vi synger og vi ler
så glad er vi, så glad er vi
vi svinger oss i kretsen og neier
og bukker

I Østerlands vise, I tre stjernemenn
vi vet nok hvorhen I skal drage
for vi ville også så gjerne derhen
og eder på reisen ledsage

Vi klapper i hendene
vi synger og vi ler
så glad er vi, så glad er vi
vi svinger oss i kretsen og neier
og bukker

Så rekker jeg deg nå med glede min hånd
kom, skynd deg og gi meg den annen
Så knytter vi kjærlighets hellige bånd
og lover å elske hinannen

Vi klapper i hendene
vi synger og vi ler
så glad er vi, så glad er vi
vi svinger oss i kretsen og neier
og bukker

Gustava Kielland