One day, i hope

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

One day, i hope you will see, everything i tried to do for you.
One day, i hope you will understand that every fight we had was for a reason.
One day, i hope you will try to figure out, what can make you smile again.
One day, we will meet again, and then maybe you can tell me why you did this
One day, i hope you will explain why you gave up.
One day, One day.
I hope i will understand everything.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.