PRIVAT OG PERSONLIGHET

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Privat er man betatt av væremåte.
- ønske om å bli bedre kjent.

Hvordan du er av personlighet?
hvis den er ok, kan man bli forelsket.

Om personligheten er svært forskjellig
kan det gå, bare det tilfører godhet.

Om personligheten er lik
kan det gå, bare det tilfører godhet.

Om man finner ut av det, 
bør spørsmål stilles og man må få svar.
- Da kan evt forhold utvikles i riktig retning!

Anne Tove Kimestad