Pappa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvorfor
er du borte
Når alle sier
du er alltid med meg

I følge folk
er du her
Du ser meg med gjennomsiktige øyne
Ligger i veggene
i taket
i luften
Og omfavner meg når jeg tenker på deg

Jeg kan ikke se
dine øyne med mine øyne
Jeg kan ikke føle
ditt omfavn

Er du her likevel?


av Baloo (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.