Pappa,n min

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjære snille pappa,n min
kom og rakk meg hånden sin

Fulgte meg på livets tur
trøstet meg når jeg var sur

Men en dag det stoppet opp
pappas syke kropp sa stopp

Nu var rollen byttet om
pappas hånd i min den kom

Der jeg lovet han på tro og ære
og ta vare på hans, alle kjære

Mor og søsken har det fint
Kjære pappa titt litt hit

Nu på nytt en hånd jeg holder
barnebarn som kom i sommer

Med store øyne og myke kinn
hun varmer alle triste sinn

av Marit Irene Jensen.