Rain

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Usynlig' dråper

Regn dråper
Faller fra skyene
Renner ned
Ansiktet mitt
Lander på bakken
Og glømmer alt tørt

Når jeg leker i regnet
Føler jeg meg hjemme
Jeg danser...bare med beina
De er hvite...
En kontrast til bakken
Barbeint,
Det er best!

Regn dråper
Faller fra him'len
Brusser ned
Bekker
og
Foss...
Ender i en
Mektig drømmer elv

Når jeg finner meg selv i regnet
Føler jeg meg hjemme
Jeg ler,
Jeg smiler
Og noen ganger gråter...
For da er jeg er lei meg...
Men det er det beste
Ved regn...
For da kan ingen se meg.