Refleks

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Inatt er månen gyllen,
  de fjerne skoger blå.
  Og du har ingen verdens ting
  å tenke på.

  Så lar du blikket dvele
  ved månens blanke skål,
  som skinner i den gylne glans
  fra solens bål.

  Og dine øyne fylles
  av samme strålevell,
  det samme gylne lys
  som solen selv.




avatar

Anonym feiging (0943da193b)

for 52 sekunder siden
Poeng 0
Perfekte diktet og lese til hele klassenbikke for kort og ikke for langt:)
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.