Religion

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Religion er en sinnsykdom som spres ved hjelp av vranglære og propaganda fra de som lider av den. Religion var opprinnelig løse teorier om menneskets og universets opphav som ble lansert før moderne vitenskapelig metode ble utviklet. Senere utviklet fenomenet seg i flere ulike retninger, de mest kjente er Kristendom og Islam.

Religion, i alle former, kjennetegnes ved at den oppfordrer til å tro på fastlåste holdninger og ubeviselige teorier som det ikke skal stilles spørsmål ved.

Religion er i dag en vanlig folkesykdom med millioner av ofre verden rundt. De ulike variantene av denne sinnsykdommen kan behandles ved å undersøke, godta og akseptere virkeligheten, vitenskapelig beviste fakta og gjeldende naturlover.

"Gud" (og tilsvarende, f.eks Allah) eksisterer kun i bøker, på film og i hodene på de som er dumme til å tro på en slikt fantasifigur.


Bryn kirke.jpg

Religion har ført til at mange flotte bygg har blitt reist i meningsløse forsøk på å tilnærme seg de ulike ikke-eksisterende fantasi-figurene som forgudes.