Rett deg opp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Heisann du
din dyrebare skatt!
hvorfor så nedfor,
har du blitt ensom og forlatt?

Nei, hvis det hverken er det,
si meg hva er det da?
Ingen likes, eller shares?!!!
Slutt å sutre på det!

Du er mer enn som så, løft opp hodet ditt nå
Føle, smake
Høre, se
Se verden og reis,
Du vil leve av det!


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.