Rettesnor

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

rettesnor

ord e som en ljå som rydde vekk
all underskog av tvil
ord e som en stein
kor du kan sett deg ned og kvil
ord e som en mur, et reisverk mot verden
som hold oppe og bær den du vil vær
ord e som tjukke rep som tjorer deg fast
til sannheten som skipets mast
ord er som et stille tjern
alt ondt får synke- det godes vern

la jord og himmel møtes når du ytrer dine ord
la hjertet alltid være din ene rettesnor




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.