Så mange ord

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

SÅ MANGE ORD

har summa
gjennom dagane alt
at eg kan skrive
referat på
grunnlag av
møteinnkallinga


likevel er det
ord
som har lagt seg
til ro i tilveret,
som for alt i verda
må vekse laus


levande blod
skal ein dag pumpast ut


sprakande sommar


skal sprenge
kokongane


fly ut
ete referata
etter våre liv