SINNE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er sint!
Og det sinne
gjør meg irritert,
over hvorfor livet
er så urettvist!

Noen har ingenting,
- noen har alt.
Hvor er fordelingsnøkkelen?
Hvor er Gud ?

Hvor er nåden?
mon tro?
Når sinnet står i kok
og ingenting er klokt.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.