Sandra Haugen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sandra Lyng Haugen (født 18. april 1987)

Kommersiell Norsk pop-artist. Hun ble berømt for sin gode pizzaoppskrift og ble bemerket da hun var med i TV-programmet Idol.

Fakta[rediger]

Utdannelse[rediger]

  • Musikk, dans og dramalinjen ved Mosjøen videregående skole.

Karriære[rediger]

  • Har hatt æren av å synge med Oslo Gospel Choir
  • Var servitør ved Onkel Oscar Bar
  • Var ekspeditør Essostasjonen på Halsøy i Mosjøen
  • Var i 2004 med som deltager i reality serien Idol.
  • Sandra planlegger å ta høyere utdannelse og bli en respektabel forretningskvinne som Celina Middelfart, men vet ikke helt hvilken vei hun skal velge. "Jeg vet faktisk ikke", sa hun til TV2.

Musikkutgivelser[rediger]

Miljøvern[rediger]

  • Det er ukjent om Sandra Haugen gjør noe aktivt for miljøet og langsiktig bevaring av biologisk mangfold. Derimot er det sikkert at CD-produksjon, i motsetning til salg av musikk over nettet, bidrar til forurensning og andre naturskader.

Dikt[rediger]

Sandra Haugen har ingen kjente dikt.

Eksterne pekere[rediger]