Sang når du alene går

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Syng når du alene går

Syng når du alene går,
syng når fler skal sammen bindes.
Uten sang er ingen vår,
og i sang den siden minnes.

Syng deg sammen med ditt folk,
gjennom det med hele Norden;
bli så siden selv en tolk
for den tro, som din er vorden.