Savner deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Til Ingrid

Uten deg ble solen borte i mitt liv Uten deg er stjernehimmelen tom Uten deg ble vinden som gav meg ånde borte Uten deg ble hverdagen så grå og trist Uten deg er all næring til livet blitt borte Hvem skal jeg nå dele mine sorger og gleder med Hvem skal jeg nå dele mine innerste tanker og følelser med Uten deg er jeg bare et tomt skall som bare eksisterer. Hvordan kan jeg leve uten deg?