Seks små ord

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Seks små ord, gled over dine lepper
Seks små ord, har brent seg fast i min sjel
Seks små ord, fikk tanken til å svirre
Seks små ord, som jeg ikke helt forsto.

« Har du noen gang vært sjalu?»

Seks små ord, som for alltid vil bli husket
Hva mente du tro? Med disse seks små ord.
Det svar får jeg aldri av deg kjære venn
Nå sitter jeg ensom og sjalu her igjen.

av Marit Irene Jensen.