Siste hilsen til deg, Roger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I natt har lyset slukket,
men du kan ikke se,
for dine øyne er lukket.
Din pust tar deg med til rolige strender.

Jeg gråter
og tårene renner.
tårene er for deg,for vi var så gode venner...

Du var en gave for alt og alle,
men mange rundt deg var bitre og kalde.

Din nydelige sjel led og var sliten.
Du måtte gi slipp,
men tiden var så liten.

Du har sunget siste verset på livets sang.
Du tapte kampen om livets gang.

Selvom tiden var kort, og veien var lang
skapte du minner av din tid her på jord,
og jeg vil aldri glemme et eneste ord!

Du ga meg et hjerte så sterkt
som en vind....


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.