Sitat

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sitat fra den store verden

  • "Det er jo ikke personligheten du puler"
  • "I can resist everything but temptation"
  • "Jeg trodde at jeg måtte være perfekt for at noen skulle like meg... Jeg hadde rett..."