Skjebne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ikke mange tror på deg skjebne
men jeg tror fordi jeg ser og vet
at den veien du har
tegnet for meg, er en sti av
håp og tapt kjærlighet

Jeg ser at den ligger der fremme,
så lunefull og så rar..
og jeg vet du vil jeg skal
leve den
selv om veien den er hard

Foran meg ser jeg livet
det er mitt
jeg ser det nå..
Der er sorgen, smerten, og gleden
og han som jeg aldri kan få

Veien min er så ensom
likevel vil den bli god
jeg må lære meg å leve alene
selv alle rundt meg
de er to

Skjebne, du har gitt meg livet
din stemme har stille fortalt
at selv om jeg elsker min kjære
vil jeg aldri få være ham nære
men "takk for livet"