Skygger fra fortiden!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skygger fra fortiden
Portaler sorte endeløse
Labyrinter
Visker i ditt indre
nedlatende,hånende og latterliggjørende
Som skygger fra fortiden

Som en ødelagt bok
Istykker revne sider
Blar du febrilsk
frem og tilbake
Hvert kapittel
Er en mørk portal
Som åpner seg
Boken er ødelagt
Utslettet

Av skygger fra fortiden


avatar

Anonym feiging (4f00b78e3b)

for 2 dager siden
Poeng 0
very good very nice
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.