Slangen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Slangen har eit farleg bitt
Biter rett i beinet ditt
Når du er ute i skogen går
Du eit bitt i leggen får
Giften trenger seg inn i blodet
Når opp til hjernen og hodet
Du svimler og klarer ikkje å stå
Hoggormen biter deg nå



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.