Snø

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

snø snø ikke bare dø
vinteren starter,en dør
åpner duften kommer inn godt
men smått
dette er bare rått,god lukt
mens jeg nyter en frukt

skrevet av Lovise



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.