Sorte minner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sorte Minner

Ih Svæve i mine mine minner,

fra en fordoms tid.

Hvor alle var greie,

aa hilste vennlig paa di.

Men en ting ih aldri glemmer er om sort magi,

ufine ting paa gli.

Det er ikke alt ih huske,

men saadan tid er glemt nu.


Sorte minner fra en fordomstid.