Spørsmål til et menneske

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

HVORDAN skal jeg kunne le med deg
eller sitte å prate i timesvis
om helt personlige ting
som jeg ikke forteller noe annet
menneske.

HVORDAN skal jeg kunne danse med deg
føle kroppen din tett inntil min
høre hjertet ditt slå
og føle at egentlig er vi helt alene
i verden.

HVORDAN skal jeg kunne elske med deg
vite at jeg kan være meg selv
føle varmen og godheten
og at vi to blir ett og at det er
vakkert.

HVORDAN skal jeg kunne gjøre alt dette
uten å bli mer glad i deg
enn i noe annet
menneske?


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.