Stakkars

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvorfor
skal
jeg
være
redd
deg?

Fordi du har de sorte øynene?
Fordi du ikke smiler?
Fordi du prøver å skremme ved å vise styrke?
Fordi du hører på sort musikk?
Fordi du prøver å være tøff og vise at du ikke bryr deg?

Du er bare ensom...så ensom du selv har valgt å være..
Jeg er ikke redd deg!

Jeg
synes
bare
synd

deg....