Stemning:

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk



Stemning:
Dystert hav
Bølgers smerter
Rosen gav
Barndoms-hjerter

jordens himmelseng
I rørelse
leppers følelse
Tankers tvil
Sjelens livsstil
Nyfødt kløvereng