Strand

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hnin Kha Moe

Legger meg
på sand,
Lyden av bølgene
Kommer og treffer mitt hjerte,
Jeg er den som finner
land i himmelen,
De rømmer fra meg
Eller kommer inn til meg,
Kan ikke tro skyene.
De sporene
De bildene vi tegnet
Sjø vannet tar vekk alt
Bare fine skjell
Kan jeg ta med meg hjem
som minner.

oversatt av Phyo.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.