Strekk ut din hånd

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Strekk ut din hånd
Jeg gir deg min
Sammen går vi
videre på felles sti

Jeg gir deg håp
Slipp fri din drøm
Sammen vil vi kjempe
i en felles bønn

Ditt blikk meg når
Her hvor jeg står
Det rører ved mitt indre
der hvor jeg går

Vi vil noe mer
Et under skjer
For leger uten grenser,
det er det vi ser

Vi ønsker fred
I alle land
Så stor og liten sammen
kan gå hand i hand.

av Marit Irene Jensen.