Tag imod kransen!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Af Fiskerjenten).

 Tag imod kransen, den er til dig,
tag imod kransen, tænk lidt på mig!
      Her er det grønneste
      græs til den skønneste,
      her er den hvideste
      blomst til den blideste,
      her er den fuldeste
      knop til den huldeste,
      her er et eneste
      blad til den reneste.
Tag imod kransen, den er til dig,
tag imod kransen, tænk lidt på mig!

av Bjørnstjerne Bjørnson.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.