Tak for blomsterne!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

       Mine største inkomster
      er dejlige blomster!
Men sendt ifra dig, du forstandige gamle,
de dufter af visdom, de lysende samle
det råd til mig unge: "som blomster dit digt,
det spirer, det vokser, det tænker sig rigt;
men er det af dig, skal det visselig dø;
men er det af Gud, har det tusene frø!"
      Det råd skal jeg redde fra rejsernes sus
      og stille det op i mit nytækte hus!

av Bjørnstjerne Bjørnson.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.