Tengel op max

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Blomster små, blomster store.
Ingen kan si hvor man finner de fineste.
Det eneste du kan, er å være her.
Men jeg skal alltid tenke på deg som den fineste blomsten.


avatar

Anonym feiging (eed355e1c1)

for 2 måneder siden
Poeng 0
(
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.