Tiden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tiden står stille
Tiden går fort
Tiden kan til og med stoppe helt opp.

Men hvorfor er det egentlig sånn?

-Hver gang man har det godt, går tiden fort.
-Hver gang man har det vanskelig, går tiden sakte.
-Og når man blir forelsket eller mister noen, stopper tiden helt opp.

Hvorfor kan det heller ikke være sånn:
-Hver gang man har det godt, stopper tiden.
-Hver gang man har det vondt, går tiden fort.
-Hver gang man er forelska, går tiden sakte.
-Hver gang man mister noen, kan en spole tilbake tiden...

Tiden..
Man blir aldri klok på den..

av Katrine Stenshjemmet



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.