Til en gammel dame

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(med en kamé, hvorpå nattens billed).

 Endnu er aftnen ikke omme,
endnu har solen mildt behag; -
dog ser du rolig natten komme,
ti du har virket den lange dag.

av Bjørnstjerne Bjørnson.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.