Ting og greier av meg Då!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mobberen

Dytt henne hardere
Spark henne hardere
Slå henne hardere
Spytt mer på henne
Le mer av henne
Få hun enda mer lei seg
Fortell hvor dårlig hun er
Si at hun ikke er god nok


Jeg hater livet
Jeg hater folkene
Jeg hater skolen med dem
Jeg prøver å være sterk
Jeg prøver å ikke gråte
Jeg prøver å være normal
Jeg prøver å leve
Jeg prøver å komme meg hjem

 
Vi ser hun prøver å være sterk
Vi ser hun prøver å få venner
Vi ser hun gjør sitt beste med det hun har
Vi ser alle blå merkene
Vi ser alle skadene
Vi ser alle skrapene
Vi ser hun vil ikke mer

av Jo4kimR (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.