Tomhet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du hører henne hviske
men vinden blåser det ut
Brakte med seg duften
et halvt sekund forut

Fokus er flyttet
men det er hjertet som rår
Hjelpeløs mot minner
og veien tankene går

av Lithium (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.