Usikkerhet og redsel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg kjenner en merkelig følelse i magen. Det knyter seg å det føles som om Tusenvis av brennende stener vandrer fritt omkring dær inne.
Det er så vondt å jeg føler meg så usikker, jeg vet ikke hva det er.
kan det være en følelse av missnøye eller er det bare det at jeg er ulykkelig?
Hvorfor er jeg det ? jeg har jo alt jeg trenger barn,kjærlighet og en god helse.
men alikevel føler jeg meg så redd, å jeg gråter, hvorfor?
Er dette angst? men angst for hva? jeg er jo ikke redd for sykdommer og døden.
Det eneste jeg vet jeg er redd for er å miste de jeg elsker, bli alene, ensom og forlatt.
å gud hjelpe om det skulle skje noe med barnet mitt!
Er det dette som brenner? Er det dette som er angsten? Dette som gir tårer å usikkerhet ? ja, kansje! Jeg er ihvertfall redd for noe, å det gjør så ufattelig vondt det brenner seg inn i hjerterota.
men jeg skal klare å hanskes med det trur jeg:/
Eller....

av : janne håkelia


av Janne håkelia (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


<comments />