Utroskap

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Utroskap….
Dine øyne stråler av godhet.
maria e tøff!
Ditt smil er ømt som solen,
Dine lepper er som fløyel
Så myke, så deilige

Din nærhet gjør meg varm
Og fylt med håp om en ny start
Et nytt liv
Du er flammen i mitt liv
Du er alt jeg trenger
Du er alt jeg vil ha

Du vekte meg fra livets mareritt
Og tok meg til deg med åpne armer
Du ga meg en ny kjangse
En ny start, et lyspunkt og en mening med livet.

Så kom den dagen jeg håpet aldri kom
Det var en kald å kjølig vinter
Du var langt langt borte
Savnet var stort fra begge sider
En hyttetur ødela så mye
Din uvitenhet er så stor
Jeg har sviktet deg

Vil du skal vite
Men hva vil da skje?
Du vil antagelig gå, jeg skjønner
Men jeg angrer, angrer noe jævelig
Hvordan kunne jeg?
Det plager meg hver dag
Vært sekund
Dine blikk og din nærhet
Gjør meg svar skyldig
Du virker ikke mistenksom på noen måte
Det er kanskje greit, selv om du bør vite
Selvfølelsen er ikke god
Vet at jeg bør være ærlig mot deg
Men jeg elsker deg og ingen andre
Er altfor redd for å miste deg.