Vår (Janne Håkelia)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kjenner solen tar sine første skritt, kjenner den varmer meg på skinnet så det prikker litt, ja det tegner jo til sommer. Det er så deilig å bli varm om skinnet da den endelig til meg kommer.

Ser himmelen blir blåere for hver dag som går, det er så deilig å se den fargen, ja, det tegner til sommer fra vår det kjennes jo langt inn i margen.

Ser bakken blir grønnere, ser de første blomstene viser seg med kroner og blad, å når solen varmer på skinnet så det prikker blir jeg så inderlig glad. Det er jo snart sommer :) ♥ av: janne håkelia



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.