Valentine

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Min valentine
holdt sin hånd i min

Min valentine
drakk ut all vinen sin

Min valentine
fikk ingen sjokolade søt

Min valentine
var høy og lys og bløt

Min valentine
jeg elsket og jeg nøt

Min valentine
blir ikke levende som før

Min valentine
tusen roser jeg vil gi

Min valentin
fordi du var så fin

av Marit Irene Jensen.