Varme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dei små, små kvardagane

regn over svaet
nytrukke kaffe

for trøtt til
å lengte

mest haustdagar
mellom skuldrane

kvardagen sit der
ein morgon
og sukkar

klør på en rur

dansen er over no
ladene tomme

klok av skade
drikk eg all vermen
eg kan få
ut av koppen



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.