Vase

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

eg ser på denne blomsten som faller ned på jorden i vasen

Jeg blir grenen og gråter

Jeg blir jorden, blir jeg svinen

Jeg blir vasen blir jeg «jorden»

I disse dagene ber jeg «vasen» min!

 
(Ali Adib, Oslo)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.