Veien man går

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Slitsomt å føle,
Vet ikke hva jeg skal gjøre.
Finnes det en utvei,
Så skal ikke jeg nøle.

Jeg kjenner det så godt,
Det er ikke noe smått.
Jeg slutter ikke å lete,
Det er jo flott.

Jeg tror jeg vet hva
Det er jeg leter etter,
Men det forsvinner bare
Mellom mine hender.

Laget av Anja Helen


av Exyphia (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.